Overzicht blog & nieuws Blog

Indicium aanwezig op de ICT & Logistiek beurs 2019

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

Voor het tiende jaar op rij is Indicium ook in 2019 weer te vinden op de ICT& Logistiek beurs in Jaarbeurs Utrecht. Samen met onze partner WICS zijn we te bezoeken op stand D104 in Hal 1.

Over ICT & Logistiek

ICT & Logistiek is hét jaarlijkse event waar u de (ICT-)oplossingen vindt die nodig zijn om uw logistieke processen efficiënt in te richten en effectief uit te voeren. Een bezoek aan ICT & Logistiek biedt professionals in de logistiek een actueel overzicht van toepassingen en diensten voor de complete supply chain. Dit jaar vindt ICT & Logistiek plaats op 5, 6 en 7 november in de Jaarbeurs in Utrecht met als thema Smart Warehousing. Het evenement vindt tevens gelijktijdig plaats met Logistica 2019. Met een ICT & Logistiek ticket heeft u toegang tot beide events.

Thema 2019: Smart Warehousing

Veel bedrijven zien zich geplaatst voor een complexe uitdaging: hoe om te gaan met de digitalisering van hun productie- en logistieke processen? Want welke invloed hebben big data, kunstmatige intelligentie (AI), virtual reality, cobots en robots op de dagelijkse praktijk?

Systemen worden onderling verbonden, mensen en robots gaan samenwerken, data-uitwisseling zorgt voor meer flexibiliteit en efficiency. Iedere logistieke keten zal hierdoor ingrijpend veranderen. En de effecten daarvan zijn in ieder warehouse zichtbaar: slim met technologie, slim met energie, slim met ruimte, slim met mensen. Kortom, smart warehousing.

VIP tickets

Registratie nu gratis via Indicium en maak kans op VIP tickets!

Registreer hier

Meer weten over onze beursdeelname?

Jody van Velthoven

Inside Sales & Marketing +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs

Heeft u vragen neem dan contact op

0180 646 545 STUUR EEN E-MAIL Adresgegevens