Overzicht blog & nieuws Blog

ICT & Logistiek 2020 gaat niet door

Jody van Velthoven
Jody van Velthoven Inside Sales & Marketing

ICT & Logistiek 2020 gaat niet door

Zoals elk jaar zou Indicium ook in 2020 deelnemen aan de ICT & Logistiek vakbeurs. Helaas kan deze editie als gevolg van de coronamaatregelen niet plaatsvinden. Wij richten onze aandacht op de ICT & Logistiek 2021, die van 9 tot en met 11 november in Jaarbeurs gaat plaatsvinden.

Tijdens dit jaarlijkse evenement voor ICT-professionals in de logistieke keten, presenteren wij onze ICT-oplossingen waarmee u uw logistieke processen nog efficiënter en effectiever kunt inrichten. Daarnaast is er ook een interessant seminarprogramma met diverse sprekers en inspirerende sessies. Op dit moment kunt u zich nog niet registreren voor de ICT & Logistiek 2021, houd onze blog in de gaten voor gratis toegangskaarten.

“Met pijn in ons hart hebben we moeten beslissen deze editie af te gelasten”Ivo Meertens - ICT & Logistiek

 

Ivo Meertens van ICT & Logistiek: “We hebben er met zijn allen – klanten, exposanten, medewerkers – al veel werk in gestoken om ICT & Logistiek in deze coronatijd voor elkaar te krijgen. Maar we kunnen op dit moment niet voldoende garanderen dat we een compleet aanbod op de beurs kunnen laten zien. Met pijn in het hart hebben we daarom moeten beslissen deze editie af te gelasten. Met onze partners gaan we ons nu richten op de voorbereidingen van de volgende editie in 2021.”

Gelijktijdig met Logistica

ICT & Logistiek is één van de grootste vakbeurzen in Nederland voor beslissers en andere professionals in de betrokken sectoren. In 2019 trok de beurs ruim 5.000 bezoekers. In 2021 wordt ICT & Logistiek gelijktijdig georganiseerd met de Logistica vakbeurs.

Vragen over onze beursdeelname?

Jody van Velthoven

Inside Sales & Marketing +31 (0) 180 646 545 Stuur E-mail

Nieuws & Blogs

Heeft u vragen neem dan contact op

0180 646 545 STUUR EEN E-MAIL Adresgegevens